Camping i Sønderjylland

 

Vadehavs camping er en rolig plads med 125 pladser, 6 hytter og en campingvogn. Campingpladsen er en 3 stjernet, og ligger ca. 100 meter fra Vadehavet, Sønderjylland, nord for Højer – lige der, hvor det fremskudte dige starter mod syd. Derfor er vi omgivet af en natur, som man kun kan drømme om i sin hverdag – og som man godt kunne fristes til at tro var gået tabt i Danmark.

Pladsen

En campingtur hos Vadehavscamping i Sønderjylland, kan være utroligt mange ting – og lige hvad du vælger at gøre den til. Man kan vælge at tage på oplevelse i den fantastiske natur omkring os, tage på stranden på Rømø, tage i Legoland i Billund eller på Nolde Museum – ja, selv en regnvejrsdag i den danske sommer behøver absolut ikke at betyde, at man skal sidde indenfor i campingvognen.

En campingtur hos os i Sønderjylland, kan også være afslapning på vores rolige plads, hvor man står op og nyder de rolige omgivelser med en hyggelig gåtur ned til vores sø. I kan se meget mere om hvad I kan foretage jer i nærområdet under “Seværdigheder” og “Omgivelserne

Når her er lukket til middag, står bommen altid åben, og man kan bare køre ind og finde en plads, tjekke ind efter endt pause.

Se under “nyheder” for ændrede åbningstider

Nu med Wifi på hele pladsen

 

Pladskort

plads

 

 

 

 

Muligheder hos Vadehavs Camping


CaféCafé
I forbindelse med vores kiosk og reception, har vi en lille café,

hvor det er bl.a. er muligt at købe et stykke hjemmelavet kage og en kop kaffe/the og i baren serveres der lokal fadøl.

 

 

ReceptionKiosk/Reception
I vores kiosk har I mulighed for at købe ind til hyggen – her kan I bestille friskbagt morgenbrød, købe en kop kaffe, chokolade, slik og is. Her har i alle muligheder for at tage lidt ekstra hygge med ind i campingvognen eller på gåturen.
I vores reception er I altid velkomne til at komme og stille spørgsmål til campingpladsen, omgivelserne og mulighederne i nær området.
Vi holder åbent hver dag fra kl. 08 – 11 og 14 – 19

 

PoolSwimmingpool m. rutschebane
Har børn og voksne fået lyst til en dukkert, er chancen her for at få et forfriskende, afkølende bad i det rene, blå vand. Man kan også bare ligge og nyde solen i de flotte liggestole, eller sidde i sofagruppen og hygge. Poolen er som hovedregel åben fra 1. juni til 1. september, dog tager vi hensyn til lange somre og holder poolen åben, hvis vejret vil det.

 

LegepladsLegeplads
Til de skønne solskinsdage, har vi en spændende legeplads med en stor hoppepude, klatretårn, rutschebane, gynger og udsigtstårn samt mooncar til fri afbenyttelse.

Her kan børnene lege frit i skønne omgivelser.

 

 

 

 

OpholdsstueOpholdsstue
Vadehavs Camping i Sønderjylland har også en indendørs opholdstue med stole, borde, sofagruppe, bar, poolbord og tv. I opholdsstuen findes der desuden div. brochurer fra området, så I har mulighed for at planlægge jeres dag eller måske dagen efter over et spil pool.

Dette rum har vi erfaring med, er et godt sted at socialisere med de andre campister på en regnvejrsdag. Mange samles om en hyggelig film og spil.

 

 

LegerumLegerum
Samtidig har vi et indendørs legerum til børnene med legeskib, kuglerum, fodboldspil, bordtennis m.m. Her samles campingpladsens børn tit og socialiserer gennem leg. Her er utallige muligheder for forskellige lege og aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

 

 

 

 

 

 

 

Faciliteter

 

HytterHytter
Vi har til 2 og fire pers. Der er ikke vand eller toilet indlagt, man skal selv medbringe dyner og puder, samt linnede – ellers er der mulighed for at leje det hos os. De er alle indrettet med et tekøkken, kogeblus, service, gryder, køleskab, kaffemaskine og elkedel. Lille spisebord med stole og to enkeltsenge til to personer, til fire er der en dobbeltseng og en køje.

 

 

 

KøkkenKøkken

Her er nu to køkkener på pladsen, et i den store servicebygning og et i den gamle bygning. De er begge til fri afbenyttelse og der findes kogeplader, håndvaske, microovn, miniovn, køleskab i det nye og kummefryser i det gamle.

 

 

 

ToiletterToiletter
Toiletterne står til fri afbenyttelse for Vadehavs Campings gæster. Toiletterne indeholder også puslebord til børnene. Her findes også vores rummelige bade faciliteter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Campingvogn

Vogn til 4/6 pers.  Her er dyner og toilet i vognen, Samt et dejligt stort fortelt med  møblercamping