Det er en myte, at der ikke er noget at se og opleve i den danske natur. I Vadehavscampings omegn findes der utroligt mange seværdigheder og oplevelser i nær omegn. Man behøver absolut ikke at kede sig på en campingferie hos os. Her er alt fra store naturoplevelser, som sort sol, museer, som Nolde Museum, til en tur i Legoland for hele familien.

Seværdigheder i Søndejylland

Nolde museum

Besøg Emil Nolde Museet i Seebüll (Nolde-Stiftung Seebüll), lige syd for grænsen. Museet er i den grad en lokal seværdighed. Den ligger i en bygning, som Emil Nolde selv lod bygge i 1927 og i haven ligger han begravet. Inde i museet har man mulighed for at se flere hundrede af hans farverige og livsglade billeder samt købe reproduktioner i gaveboden.
Museet holder åbent fra 1. Marts til 30. November fra kl. 10-18.
Besøg websiteSe på kort

 

Legoland
LEGOLAND er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og barnlige sjæle i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien. Desuden er deres Lego By en seværdighed ud over det sædvanelige. Legoland åbner kl. 10 og holder åbent til mellem 20 og 21 alt efter dato.
Besøg websiteSe på kort

 

Ribe VikingeCenter
Som en naturlig konsekvens af den stærke rod i fortiden blev Ribe VikingeCenter etableret i 1992. Vi har foreløbigt opbygget tre vigtige og håndværksmæssigt ypperligt udførte vikingemiljøer fra Ribe: Markedspladsen med tilhørende skib, en tro kopi af en plads fra starten af 700-tallet og Storgården fra år 980, et langhus med 5 tilhørende bygninger. Samt 8 byhuse fra år 825. Man kan således opleve udviklingen gennem hele vikingetiden og dermed få perspektiv på en vigtig epoke i Danmarks historie, som de fleste danskere opfatter som meget speciel for vores kultur.
Besøg websiteSe på kort

 

Vadehavscentret
Naturudstillingen fortæller om ét af verdens største spisekamre, Vadehavet. “At rejse er at leve”. Og de både rejser og lever længe, trækfuglene, der to gange hvert år besøger Vadehavet for at æde og få energi.
Vadehavscenteret har en stor udstilling af forskellige elementer fra vadehavet gennem tiderne. Desuden organiserer de ture ud på vadehavets seværdigheder, sort sol, østerssafari og meget mere.
Besøg websiteSe på kort

 

Enghave Dyre- og Naturpark
Enghave Dyre- og Naturpark er en attraktiv park på 70.000 m2 med oplevelser fοr både børn og voksne, og mange aktivitetsmuligheder. Der er samtidig mulighed fοr ro og fordybelse og nærvær med dyr. Enghave Dyre- og Naturpark er et rigtigt lille paradis. Rent og pænt og vedligeholdes uden brug af sprøjtemidler. Tag madkurven med eller køb din mad i parken og få en spændende dag sammen med dyrene!
Besøg websiteSe på kort

 

Mandøbussen
Busm der kører til Mandø. Tag på tur til Mandø, øen der ligger midt i Vadehavet mellem Fanø og Rømø og hvor tidevandet bestemmer, hvornår øen kan besøges. Mandø er en lille ø fyldt med urørt natur og mange oplevelser.
Besøg websiteSe på kort

 

Højer Sluse
Inddigningen af Ny Frederiksberg påbegyndtes i 1859 og året efter var der grundstensnedlæggelse for den nye Højer Sluse. Ved højer sluse kan man få et utroligt flot overblik over naturen omkring Vadehavet. Desuden kan man spise på en lækker restaurant.
Besøg websiteSe på kort

 

National Park Vadehavet

home

Besøg Website     http://nationalparkvadehavet.dk/