Slap af. Glemme verden. Vær glad. Vadehavet er et besøg værd!

Stilheden er fortryllende. Lyset på den høje himmel er balsam for sindet. Og camping har aldrig været nemmere. Velkommen til Vadehavscamping.

Åbent hele sæsonen 2022/23.

Slap af. Glemme verden. Vær glad. Vadehavet er et besøg værd!

Stilheden er fortryllende. Lyset på den høje himmel er balsam for sindet. Og camping har aldrig været nemmere. Velkommen til Vadehavscamping.

Åbent hele sæsonen 2022/23.

1 – Ankomst – hele året rundt – via selvbetjening

2 – Find din yndlingsplads

Nemt og bekvemt – Automatisk afregning

Camping

Autocamper

Hytter

Praktisk info

Området

Vejledning

100 meter fra Vadehavets bred har vi etableret en moderne campingplads, hvor hunde er velkomne uden merpris. Vi har fokus på at gøre jeres ophold så nemt som muligt, så I kan få mest muligt velvære ud af de fantastiske omgivelser.

p

Kundeservice tlf. er åben frem til kl. 22

Vi er aldrig længere væk end et opkald.

 

Ring på +45 92 44 43 43

Tag for jer af naturens delikatesser

Når det kraftige tidevand trækker sig tilbage, åbenbarer det en af verdens største kulinariske attraktioner – østers. Den salte spise ligger i hobetal i gåafstand fra stranden blot få kilometer nord for Vadehavscamping. Træk i gummistøvler eller vaders, stik en god kniv og eventuelt en citron i lommen, og gør dig klar til at mæske dig i østers, der ikke fås friskere.

Nyd godt af gratis wifi over hele pladsen

Kraftig wifi er gratis på hele Vadehavscampings areal. Det betyder, at du og din familie altid har muligheden for at streame tv og serier, når humøret er til afslapning foran skærmen. Eller når det er tid til at dele billederne af de fantastiske omgivelser i Nationalpark Vadehavet.

På pladsen finder du:

Køkken
Toiletter
Bad
Hyggeligt opholdsrum
Overdækket terrasseområde
Tøjvask
Gratis wifi
Selvbetjeningsstander

STELLPLATZ UND UMGEBUNG

In Südjütland geht’s voran: Vor den Toren des Städtchens Høyer, knapp hinter der deutsch-dänischen Grenze, hat soeben ein neuer, komfortabler Stellplatz mitten im Grünen seine Tore geöffnet – nur wenige Schritte von Deich und Wattenmeer entfernt.

TopPlatz die APP

Mehr Nachrichten, mehr Informationen, mehr Angebote und Arrangements speziell für Stammgäste. Die kostenlose und werbefreie App von TopPlatz hat ein ganz klar definiertes Ziel: Sie soll sich unentbehrlich machen.

Moderne faciliteter midt i naturen

Midt i Nationalpark Vadehavet finder I Vadehavscamping – en moderne campingplads med 61 rummelige pladser til autocampere og 68 græsbelagte pladser til campingvogne. Hos os er både hunde og kraftig wifi gratis.

Vadehavscamping
Emmerlev Klev 1
6280 Højer

Tlf. nr.: +45 92 44 43 43
E-mail: kontakt@vadehavscamping.dk

©2021 · vadehavscamping.dk · E-mail: kontakt@vadehavscamping.dk · Tlf.:+45 92 44 43 43 · Se mere på facebook

Design by