Vadehavet

Vadehavscamping har fået sit navn fra den danske nationalpark, Nationalpark Vadehavet. Med over 950 km2 i kystlinje, som strækker sig fra Ho Bugt til den tyske grænse, er vadehavet én af Danmarks mest besøgte og elskede kyststrækninger.

 

Vadehavets naturoplevelser

Vadehavet byder på utrolig mange naturoplevelser. Der vil hvert år trække over 10 millioner fugle og over 50% af vesterhavets bestand af rødspætter, bliver født og lever deres første tid i vadehavet. Dertil at vadehavet er kendt for dens store østersbestand, som lokale og turister kan samle frisk op fra havet hver år.

 

Tøndermarsken

Foruden vadehavets mange oplevelser, så ligger Danmarks største engområde, lige ud til vadehavet. Med sine 2.500 ha, er tøndermarsken lokaliseret i det sydvestlige Sønderjylland. Marsken er kendt for sin 54 km lange vandrerute, som går igennem hele marsken og byerne: Højer, Møgeltønder, Rudbøl og Tønder. Man kommer også til at kunne opleve de forskellige pumpestation og sluser, som findes i TøndermarskenVed Højer Mølle kan man se en udstilling af marskens historie. Udstillingen finder man ved Porten til Tøndermarsken, som også viser en udstilling om menneskets kamp med og mod vadehavet.

 

Fulgecamping

Én af de mange unikke naturoplevelser, man kan nyde ved vadehavet, er dens beriget og unikke fulgeliv. Vadehavscamping lægger hvert år plads til, at fulgeinterreseret kan få den bedste fugleoplevelse. Med vadehavets unikke fugleliv og vadehavscamping komfortable campingmuligheder, vil det være svært at få en bedre fulgecamping oplevelse.

Der er mulighed for at opleve alt fra gæs, plettet rørvagteler, engsnarrer, rørhøger, hedehøger, sortterne, mosehornugler og naturligvis naturligfænomenet “Sort Sol”, hvor millionsvis af stær udfører en eventyrlig dans i luften.

 

 

Camping ved Nationalpark Vadehavet

Det er umuligt at genfortælle denne nationalparks uimodståelige skønhed igennem tekst, det er simpenhel en af de ting, der bare skal opleves i virkeligheden. Derfor vil vi også gerne invitere dig og dine til en uforglemmelig naturskøn oplevelse, i uforglemmelige, komfortabele og moderne rammer hos Vadehavscamping.

Du kan læse mere om camping ved vestkysten og vores campingmuligheder, samt priser.

 

Vi håber på at se dig og sammen nyde én af vores naturs vidundere.