Camping i Sønderjylland

Vadehavscamping byder på 68 græsbelagte pladser til campingvogne. Fælles for dem alle er ro, albuerum, højt til himlen og attraktive priser.

Camping i Sønderjylland

Vadehavscamping byder på 68 græsbelagte pladser til campingvogne, der alle byder på ro, albuerum, højt til himlen og attraktive priser.

Få fødderne i Vadehavet

Med fødderne i Vadehavet kan man af og til blive blæst godt igennem blot få meter fra pladsen. Og når man kommer tilbage, kan man altid finde læ på det store, overdækkede grillområde, hvor campister ofte falder i snak og udveksler røverhistorier.

Vores campingplads her i Sønderjylland ligger midt i de skønneste oplevelser. Vi anbefaler alt lige fra naturen – herunder: vadehavsstierne, den friske luft og ikke mindst sort sol.

Stilheden herude er fortryllende og må opleves. Med bare 100 meter fra Vadehavets bred, har vi formået at skabe en moderne campingplads med plads til alle. Det er moderne faciliteter, lige midt i naturen.

Find priser her.

Kommer I uden campingvogn eller autocamper, har vi også seks hyggelige træhytter, hvor der både er tekøkken, køleskab, dobbeltseng og spiseplads. Ligeledes råder hver hytte over sin egen terrasse og parkeringsplads. Læs mere om vores hytter

I naturen, men bekvemt

På trods af den storslåede naturoplevelse, som er en af Vadehavscampings store attraktioner, er her kun tre kilometer til nærmeste supermarked. ​Og hvis du nogensinde har brug for hjælp eller information, er du velkommen til at kontakte vores lokale kontakter. De taler ikke kun tysk, men også engelsk og lidt dansk.

Moderne camping i naturlige omgivelser

Midt i Nationalpark Vadehavet finder I 68 græsbelagte pladser til campingvogne. Vi tilbyder både pladser til fastliggere og forbipasserende, som alle har muligheden for at opleve de fantastiske omgivelser på nærmeste hold.

Overalt på Vadehavscampings arealer er der alt den wifi, en moderne campist kan drømme om, og hunde er naturligvis velkomne uden merpris.

Book dit ophold her. Eller kontakt os, hvis du vil have et tilbud på en fast plads.

Hos Vadehavscamping er her masser af muligheder for både fastliggere og forbipasserende. Og hos os kommer hunden altid gratis med

Vadehavscamping
Emmerlev Klev 1
6280 Højer

Tel.: +45 92 44 43 43
E-mail: kontakt@vadehavscamping.dk

©2021 · vadehavscamping.dk · E-Mail: kontakt@vadehavscamping.dk · Tel.:+45 92 44 43 43 · Mehr von uns auf facebook

Design by