Camping

Vadehavscamping byder på 68 græsbelagte pladser til campingvogne. Fælles for dem alle er ro, albuerum, højt til himlen og attraktive priser.

Camping

Vadehavscamping byder på 68 græsbelagte pladser til campingvogne, der alle byder på ro, albuerum, højt til himlen og attraktive priser.

Få fødderne i Vadehavet

Med fødderne i Vadehavet kan man af og til blive blæst godt igennem blot få meter fra pladsen. Og når man kommer tilbage, kan man altid finde læ på det store, overdækkede grillområde, hvor campister ofte falder i snak og udveksler røverhistorier.

I naturen, men bekvemt

På trods af den storslåede naturoplevelse, som er en af Vadehavscampings store attraktioner, er her kun tre kilometer til nærmeste supermarked. Og skulle I få brug for assistance, kan man altid tage fat i vores flinke pladsmand, Egon, der både snakker dansk, tysk, svensk, engelsk og lidt hollandsk. Hvis han ikke allerede er på pladsen, er han kun et telefonopkald væk.

Moderne camping i naturlige omgivelser

Midt i Nationalpark Vadehavet finder I 68 græsbelagte pladser til campingvogne. Vi tilbyder både pladser til fastliggere og forbipasserende, som alle har muligheden for at opleve de fantastiske omgivelser på nærmeste hold. 

Overalt på Vadehavscampings arealer er der alt den wifi, en moderne campist kan drømme om, og hunde er naturligvis velkomne uden merpris.

Book dit ophold her. Eller kontakt os, hvis du vil have et tilbud på en fast plads.

Hos Vadehavscamping er her masser af muligheder for både fastliggere og forbipasserende. Og hos os kommer hunden altid gratis med

Vadehavscamping
Emmerlev Klev 1
6280 Højer

Tlf. nr.: +45 92 44 43 43
E-mail: kontakt@vadehavscamping.dk

©2020 · vadehavscamping.dk · E-mail: kontakt@vadehavscamping.dk · Tlf.:+45 92 44 43 43 · Se mere på facebook

Design by