Vi kender alle stæren, den livlige fugl, der rede i trækasser. Men det er sikkert kun de færreste af os, der har kunnet se en kæmpe flok stære optræde med deres “Sort Sol”.

Og nu kommer det: Efteråret begynder og ikke kun gæsterne mødes her i Vadehavet, men også tusinder og atter tusinder af stære. Stærene samles aften efter aften og slår sig ned på sumpengene.
Dette unikke naturskue kaldes den sorte sol “Sort Sol” i Danmark.

Vores miljø er perfekt til at observere disse enorme sværme. Du kan bestille en guidet tur i Højer, eller besøge stærens liggesteder på cykel, bil eller mobilhome for at beundre dette naturskue.

Du kan få tips fra os på stedet.

Yderligere information

Det er svært at tro, men fugleflokken, der er fotograferet, består af tusindvis af stære. Der er næsten ingen ord til at beskrive dette naturfænomen – luftballetten “Sort Sol“. Billeder er heller ikke tilstrækkelige. Du skal bare se det med dine egne øjne, du skal høre det.

Dette storslåede naturvidunder er kendt som “Sort Sol” af Sydvestjyderne. Hvert år forår og efterår samles op mod en million stære i højderne over marsken. Et naturligt skue, der er uden sidestykke

Book nu!

Sikr din plads hos os nu for at være en del af dette betagende naturskue. Alle skal opleve den “sorte sol” mindst én gang.

Naturens ro er balsam for sjælen og stærenes dans får dig til at glemme alle dine bekymringer.

Hvis du er interesseret, kan du booke direkte her eller kontakte os på telefon eller mail.

Tlf.: +45 92 44 43 43
E-mail: kontakt@vadehavscamping.dk

 

Vi glæder os til at se dig!

Dit Vadehavscamping team